VM tipset 2022 – Vi hjälper dig att tippa VM matcherna

Många tippar på VM på olika sätt. En del bettar på oddset eller Stryktipset under VM slutspelet, andra har VM tipset 2022 med kollegor eller vänner. Vi guidar dig till de bästa tipsen oavsett vilket VM tips du lägger. Med vår guide kan du vinna lite mer på VM.

VM Tipset 2022

Det enklaste sättet att tippa VM matcherna är att utgå från spelbolagens statistik med samtliga VM odds . På Speltipssidan.se hitta man odds på alla VM matcherna och där kan man lätt se vilka lag som är favoriter i respektive match. Ska man tippa 1, X, 2 på sitt VM tips eller Stryktips så kan man utgå från dessa odds för att snabbt och enkelt kunna lägga sitt grundtips.

VM Tipset 2022
Källa: Speltipssidan.se

I bilden ovan kan man snabbt se att i den första VM matchen mellan Qatar- Ecuador så är Ecuador knappa favoriter då de har ett lägre odds. Men matchen är ändå relativt jämn och X eller 2 är båda rimliga alternativ på ett tips. I nästa match den mellan England – Iran så är England stora favoriter och det är en given 1:a på de flesta VM tips.

Skall man även tippa resultat i sitt VM tipset 2022 så kan man med fördel använda denna oddsjämförelse för att se hur jämn/ojämn matchen ser ut att bli på förhand.

Tippa Vinnare och Skyttekung i VM

En hel del VM tips eller andra som bara vill betta på VM är även intresserade av att veta vilket lag som vinner VM samt vem som blir VMs skyttekung. Även där är oddsen till god hjälp. Det är väldigt ofta som favoriten vinner VM.

Om vi börjar med att titta på vinnare av VM så ser oddsen ut så här:

Brasilien bästa odds 6.00 hos Unibet
Frankrike bästa odds 7.50 hos Unibet
England bästa odds 8,00 hos Unibet
Argentina 9.00 bästa odds hos Betsson
Spanien bästa odds 9,50 hos Unibet
Tyskland bästa odds 11.0 hos Bet365
Portugal bästa odds 15.0 hos 888Sport
Holland bästa odds 15.0 hos Betsson
Belgien bästa odds 17.0 hos Bethard
Danmark bästa odds 31.0 hos 888Sport

Här kan man snabbt se att det är Brasilien som är favoriter och skall man bara tippa på en vinnare så är det Brasilien som gäller. Vill man betta med riktiga pengar kan man med fördel använda sig av en bra oddsbonus hos svenska spelbolag för att maximera sina vinster.

Vill man även tippa på skyttekung så tittar man på någon av favoriterna och då hittar man följande lista hos spelbolagen:

Harry Kane odds 9.0 hos Unibet
Kylian Mbappe odds 10.0 hos Bet365
Karim Benzema odds 13.0 hos Bet365
Cristiano Ronaldo odds 15.0 hos Unibet
Leo Messi odds 17.0 hos Bet365

Samma sak gäller här att ska man bara ha ett enda tips på VMs skyttekung så är det Harry Kane som gäller. Han är Englands främste målskytt och kommer troligtvis göra många mål. Vill man ha fler tips på hur man bäst spelar ett VM tips med vännerna så finns det på Tipset1x2.com.

Summering

Till sist vill vi bara summera det som vi tipsar om när det gäller att lägga in sitt VM tips:

  • Spela på favoriterna i första hand både i matcherna samt som vinnare och skyttekung.
  • Titta på spelbolagens odds för att snabbt hitta favoritlaget (ex på Speltipssidan.se)
  • Vill man betta på VM använder man sig av spelbolagens bonusar för att maximera sina vinster.
✅ Hur vinner man på ett VM tips 2022?

Det enklaste sättet att tippa VM matcherna är att utgå från spelbolagens statistik med samtliga VM odds. Här kan du läsa om hur du enkelt hittar dem och ökar dina vinstchanser.

✅ Hur spelar man bäst på vinnare av VM och skyttekung?

Även här är oddsen till god hjälp. Det är väldigt ofta som favoriten vinner VM.