Trupper till Fotbolls VM 2022

De preliminära trupperna till Fotbolls VM 2022 ska lämnas in idag den 20 oktober. I dessa trupper kan upp till 55 spelare vara med och dessa kommer inte att publiceras för alla länder. Senast den 13 november måste den slutgiltiga trupplistan att vara inne och vi kollar på två av favoriternas trupper vilka som kan tänkas få följa med från Brasilien och England.

Trupper till Fotbolls VM 2022

Trupper till Fotbolls VM klara 13 november 2022

Nu är det många som undrar vilka spelare som kommer spela i VM 2022 när det bara återstår en månad kvar. Vi har gått igenom favoriterna och ger dig en bild om vilka som kan komma med och inte. Trupper till Fotbolls VM 2022 ska tas ut innan den 13 november och vi börjar med att titta på Brasiliens Trupp till VM

Brasilien är favoriter att vinna hela VM och spelas nu till 5.50 ggr pengarna hos Unibet. Brasiliens trupp är den starkaste i hela VM framförallt om man ser till offensiven. Eller vad sägs om spelare som Neymar, Vinicius Junior, Gabriel Jesus, Richarlisson och Martinelli. Det är inte ens säkert att alla dessa spelare får plats. Mittfältet är välfyllt med Casemiro och Fabinho. I Backlinjen hittar vi Marquinos och evigt unge Thiago Silva. Längst bak vaktar Ederson eller Alisson två av världens bästa målvakter.

Englands trupp till Fotbolls VM 2022

En av de mest omskrivna och osäkra trupperna är Englands trupp till VM 2022 där det vimlar av storspelare i Premier League. Många av de bärande spelarna har dock haft sviktande form och det gäller för Southgate att välja trupp med omsorg. Han kan till slut bara få med sig 26 spelare och det kan hända mycket i form av skador med mera.

I backlinjen är det främsta frågetecknet om Trent Alexander-Arnold ska få vara med. Han har haft en tveksam form i Liverpool och har defensiva brister. Men när det funkar för honom är han en av de bästa högerbackarna i världen i alla fall offensivt. Mittbackarna med Maguire i spetsen har inte heller rosat marknaden och just nu är han petad i Man Utd där både Varane och Martinez har gått före.

mittfältet och anfallet har England dock mycket bra spelare och här är det också tight mellan platserna. Givna ser vi att Declan Rice, Jude Bellingham, Harry Kane och Raheem Sterling är.

Du hittar hela Englands trupp till VM här

Alla övriga trupper och övrig info hittar du på vår eminenta sida för Fotbolls VM 2022

Lämna en kommentar