Odds på skyttekung i VM 2022

Här hittar ni odds och speltips på skyttekung i VM 2022. Sist så kryddar vi med lite tips på vilket lag som tar VM guld i Qatar 2022!

Odds på skyttekung i VM 2022

Skyttekung i VM 2022

Vem blir då skyttekung i VM? Jo spelbolagen har flera intressanta alternativ och vi har hittat vår favorit och ytterligare en spelare som kan vara intressant. Tittat man på samtliga VM 2022 odds så är det framförallt skyttekung och vinnarodds som är intressanta innan VM startar.

Bästa odds skyttekung i VM 2022
Harry Kane bästa odds 10.00 hos Unibet
Kylian Mbappe bästa odds 11.0 hos Unibet
Leo Messi bästa odds 13.0  hos Bet365
Neymar bästa odds 15.0   hos Unibet
K. Benzema bästa odds 19.0 hos Unibet
C. Ronaldo bästa odds 21.0 hos Unibet
R. Lukaku bästa odds 26.0 hos Bet365
M. Depay bästa odds 26,00 hos Bet365
R. Sterling bästa odds 51,00  hos Bet365
Odds uppdaterade 2022-11-18!

En snabb titt på oddsen säger att förra VMs vinnare Harry Kane är favorit även denna gång. Precis som sist så utmanas han i första hand av Mbappe och Ronaldo.

Vill man betta på VM ska man se till att ta någon av alla spelbolagens oddsbonusar.

Speltips på VM

Skall man hitta några speltips på VM så är det onekligen så att man får titta lite på favoriterna för att hitta rätt tror vi. Det är sällan några stora skrällar i VM och det tror vi inte att det blir denna gången heller.

När det gäller skyttekung så är Harry Kane även vår favorit till att ta hem det. Han spelar i England som kommer gå långt i VM. Dessutom har de lottats in i en enkel grupp vilket gör att han kan göra många mål direkt i gruppspelet.

Skall man hitta någon som kan utmana så tror vi mer på Benzema än på Mbappe, nackdelen med att spela på en fransk spelare är att de ha många målskyttar då även Griezmann kan göra många mål.

När det gäller att spela på vinnare av fotbolls VM så är det även där som favoriterna är intressantast att spela på. Enligt oss på Fotbollsvm2022.se har Frankrike den bästa spelartruppen och det är även de som får vårt speltips att ta hem VM guldet!

Speltips: Harry Kane blir skyttekung och Frankrike vinner VM guld!

1 svar på ”Odds på skyttekung i VM 2022”

Lämna en kommentar