VM tipset 2022 – Vi hjälper dig att tippa VM matcherna

Många tippar på VM på olika sätt. En del bettar på oddset eller Stryktipset under VM slutspelet, andra har VM tipset 2022 med kollegor eller vänner. Vi guidar dig till de bästa tipsen oavsett vilket VM tips du lägger. Med vår guide kan du vinna lite mer på VM.

VM Tipset 2022

Det enklaste sättet att tippa VM matcherna är att utgå från spelbolagens statistik med samtliga VM odds . På Speltipssidan.se hitta man odds på alla VM matcherna och där kan man lätt se vilka lag som är favoriter i respektive match. Ska man tippa 1, X, 2 på sitt VM tips eller Stryktips så kan man utgå från dessa odds för att snabbt och enkelt kunna lägga sitt grundtips.

VM Tipset 2022
Källa: Speltipssidan.se

I bilden ovan kan man snabbt se att i den första VM matchen mellan Qatar- Ecuador så är Ecuador knappa favoriter då de har ett lägre odds. Men matchen är ändå relativt jämn och X eller 2 är båda rimliga alternativ på ett tips. I nästa match den mellan England – Iran så är England stora favoriter och det är en given 1:a på de flesta VM tips.

Skall man även tippa resultat i sitt VM tipset 2022 så kan man med fördel använda denna oddsjämförelse för att se hur jämn/ojämn matchen ser ut att bli på förhand.

Tippa Vinnare och Skyttekung i VM

En hel del VM tips eller andra som bara vill betta på VM är även intresserade av att veta vilket lag som vinner VM samt vem som blir VMs skyttekung. Även där är oddsen till god hjälp. Det är väldigt ofta som favoriten vinner VM.

Om vi börjar med att titta på vinnare av VM så ser oddsen ut så här:

Brasilien bästa odds 6.00 hos Unibet
Frankrike bästa odds 7.50 hos Unibet
England bästa odds 8,00 hos Unibet
Argentina 9.00 bästa odds hos Betsson
Spanien bästa odds 9,50 hos Unibet
Tyskland bästa odds 11.0 hos Bet365
Portugal bästa odds 15.0 hos 888Sport
Holland bästa odds 15.0 hos Betsson
Belgien bästa odds 17.0 hos Bethard
Danmark bästa odds 31.0 hos 888Sport

Här kan man snabbt se att det är Brasilien som är favoriter och skall man bara tippa på en vinnare så är det Brasilien som gäller. Vill man betta med riktiga pengar kan man med fördel använda sig av en bra oddsbonus hos svenska spelbolag för att maximera sina vinster.

Vill man även tippa på skyttekung så tittar man på någon av favoriterna och då hittar man följande lista hos spelbolagen:

Harry Kane odds 9.0 hos Unibet
Kylian Mbappe odds 10.0 hos Bet365
Karim Benzema odds 13.0 hos Bet365
Cristiano Ronaldo odds 15.0 hos Unibet
Leo Messi odds 17.0 hos Bet365

Samma sak gäller här att ska man bara ha ett enda tips på VMs skyttekung så är det Harry Kane som gäller. Han är Englands främste målskytt och kommer troligtvis göra många mål. Vill man ha fler tips på hur man bäst spelar ett VM tips med vännerna så finns det på Tipset1x2.com.

Summering

Till sist vill vi bara summera det som vi tipsar om när det gäller att lägga in sitt VM tips:

  • Spela på favoriterna i första hand både i matcherna samt som vinnare och skyttekung.
  • Titta på spelbolagens odds för att snabbt hitta favoritlaget (ex på Speltipssidan.se)
  • Vill man betta på VM använder man sig av spelbolagens bonusar för att maximera sina vinster.
✅ Hur vinner man på ett VM tips 2022?

Det enklaste sättet att tippa VM matcherna är att utgå från spelbolagens statistik med samtliga VM odds. Här kan du läsa om hur du enkelt hittar dem och ökar dina vinstchanser.

✅ Hur spelar man bäst på vinnare av VM och skyttekung?

Även här är oddsen till god hjälp. Det är väldigt ofta som favoriten vinner VM.

Odds på skyttekung i VM 2022

Här hittar ni odds och speltips på skyttekung i VM 2022. Sist så kryddar vi med lite tips på vilket lag som tar VM guld i Qatar 2022!

Odds på skyttekung i VM 2022

Skyttekung i VM 2022

Vem blir då skyttekung i VM? Jo spelbolagen har flera intressanta alternativ och vi har hittat vår favorit och ytterligare en spelare som kan vara intressant. Tittat man på samtliga VM 2022 odds så är det framförallt skyttekung och vinnarodds som är intressanta innan VM startar.

Bästa odds skyttekung i VM 2022
Harry Kane bästa odds 8,00 hos Bet365
Kylian Mbappe bästa odds 10,00 hos 10Bet
Cristiano Ronaldo bästa odds 13,00 hos Unibet
Leo Messi bästa odds 15,00 hos Bet365
Karim Benzema bästa odds 15.00 hos Bet365
Romelu Lukaku bästa odds 17,00 hos Bet365
Neymar bästa odds 21,00 hos Bet365
Memphis Depay bästa odds 26,00 hos Bet365
Diogo Jota bästa odds 26,00 hos Bet365
Antoine Griezmann bästa odds 34,00 hos Bet365

En snabb titt på oddsen säger att förra VMs vinnare Harry Kane är favorit även denna gång. Precis som sist så utmanas han i första hand av Mbappe och Ronaldo.

Vill man betta på VM ska man se till att ta någon av alla spelbolagens oddsbonusar.

Speltips på VM

Skall man hitta några speltips på VM så är det onekligen så att man får titta lite på favoriterna för att hitta rätt tror vi. Det är sällan några stora skrällar i VM och det tror vi inte att det blir denna gången heller.

När det gäller skyttekung så är Harry Kane även vår favorit till att ta hem det. Han spelar i England som kommer gå långt i VM. Dessutom har de lottats in i en enkel grupp vilket gör att han kan göra många mål direkt i gruppspelet.

Skall man hitta någon som kan utmana så tror vi mer på Benzema än på Mbappe, nackdelen med att spela på en fransk spelare är att de ha många målskyttar då även Griezmann kan göra många mål.

När det gäller att spela på vinnare av fotbolls VM så är det även där som favoriterna är intressantast att spela på. Enligt oss på Fotbollsvm2022.se har Frankrike den bästa spelartruppen och det är även de som får vårt speltips att ta hem VM guldet!

Speltips: Harry Kane blir skyttekung och Frankrike vinner VM guld!

Grupper fotbolls VM 2022

Här hittar ni alla grupper i fotbolls VM 2022 och info om lagen samt vilka vi tror går vidare från respektive grupp.

Grupper fotbolls VM 2022

Grupper fotbolls VM 2022

Så här lottades alla grupper i VM 2022:

Grupp A: Qatar, Nederländerna, Senegal, Ecuador.
Grupp B: England, USA, Iran, Wales/Skottland/Ukraina (ej klart)
Grupp C: Argentina, Mexiko, Polen, Saudiarabien
Grupp D: Frankrike, Danmark, Tunisien, Peru/Australien/Förenade Arabemiraten (ej klart)
Grupp E: Spanien, Tyskland, Japan, Costa Rica/Nya Zeeland (ej klart)
Grupp F: Belgien, Kroatien, Marocko, Kanada
Grupp G: Brasilien, Schweiz, Serbien, Kamerun
Grupp H: Portugal, Uruguay, Sydkorea, Ghana

Det är värt att notera att några VM grupper inte är helt klara. Dock kan man redan nu konstatera vilka lag som är favoriter att gå vidare.

Läs mer om grupper och spelschema på vår startsida FotbollVM2022.se

Grupp A

Här hittar vi Qatar, Nederländerna, Senegal, Ecuador. Favoriter i gruppen är givetvis Nederländerna som har en liten chans att vinna hela VM. Även Senegal med Sadio Mané i spetsen kommer troligtvis gå vidare från grupp A.

Grupp B

I grupp B spelar England, USA, Iran samt ett av lagen Wales/Skottland/Ukraina. Favoriter är England som är tredjehandsfavorit att vinna VM efter Frankrike och Brasilien. Därefter är gruppen helt öppen och vilket lag som gör dem sällskap i slutspelet är mycket ovisst.

Grupp C

I grupp C finns Argentina, Mexiko, Polen, Saudiarabien. Favoriter här är Argentina och de bör gå vidare här. Även Polen kommer gå vidare tror vi även om Mexiko har en hygglig chans även de.

Grupp D

I grupp D hittar vi Frankrike, Danmark, Tunisien, Peru/Australien/Förenade Arabemiraten och detta är en av de mest givna grupperna. Frankrike och Danmark bör gå vidare enkelt från grupp D i Fotbolls VM 2022.

Grupp E

I grupp E hittar vi Spanien, Tyskland, Japan, Costa Rica/Nya Zeeland. Det är väl egentligen den enda gruppen där två storfavoriter att vinna VM möts redan i gruppspelet. Både Tyskland och Spanien kommer att gå vidare här.

Grupp F

I grupp F spelar Belgien, Kroatien, Marocko, Kanada. Och favoriter är Belgien som många tror kan gå långt i VM. Även Kroatien som var i final förra VM slutspelet bör klara sig vidare trots att de inte är lika bra längre.

Grupp G

I grupp G spelar Brasilien, Schweiz, Serbien, Kamerun. Här spelar hela VMs storfavorit Brasilien. De fick en relativt lätt lottning även om några av lagen är lite svårspelade. Schweiz bör ta den andra platsen i slutspelet.

Grupp H

I grupp H spelar Portugal, Uruguay, Sydkorea, Ghana. Det är Portugal som är favorit att gå vidare från gruppen tillsammans med Uruguay. Sydkorea och Ghana har en liten chans men vi tror att de får det svårt.

Laguppställningar Spanien – Sverige 14/11

Här hittar ni laguppställningar på Spanien – Sverige 14/11 2021 detta är den sista och helt avgörande matchen i VM kvalet till VM 2022. Blir det Spanien eller Sverige som går direkt till VM?

Laguppställningar Spanien - Sverige 14/11

Laguppställningar Spanien – Sverige 14/11

Vi börjar naturligtvis med det viktigaste och det är Sveriges laguppställning mot Spanien den 14/11. Vika spelar i det svenska laget? Janne Andersson väljer följande startelva!

Sveriges laguppställning mot Spanien

Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Krafth, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Kulusevski , Isak

Detta är den förväntade startelvan mot Spanien den 14 november. De spelare som skulle kunna göra anspråk om en startplats är framförallt Filip Helander men han är dessvärre skadad. Även en hel och frisk Zlatan Ibrahimovic skulle kunna gå in i laget. På det hela taget är detta vårt starkaste landslag och det är dessa spelare vi får hoppas på.

Spaniens laguppställning mot Sverige

Målvakt: Unai Simón
Försvar: Azpiliqueta, Garcia, Laporte, Alba
Mittfält: Pedri, Busquets, Koke
Anfall: Torres, Morata, Olmo

Att räkna ut Spaniens lag är inte helt enkelt då det roteras enormt mycket. Men givna spelare är framförallt målvakten Unai Simón samt Koke, Morata och Laporte. Vi gissar att Busquets och Pedri tar plats på mitten. I anfallet är det mer osäkert och här är det dagsform som avgör tror vi. Men troligtvis spelar Torres och Olmo vid sidan av Morata.

Läs mer om kvalet på vårt startsida fotbollvm2022.se

Betta på matchen

Till alla som vill betta på matchen Spanien – Sverige den 14 nov 2021 så kan man tänka sig att det kommer vara väldigt låga odds på spansk seger på hemmaplan. Att Sverige skulle vinna är en högoddsare. Vi gissar på ca 8 ggr pengarna på svensk seger. Kommer det att vara spelbart?

Jodå, det tycker vi allt. När vi mötte Spanien i EM 2021 så slutade matchen 0-0 och även om vi var totalt utspelade hade vi en boll i stolpen och en miss mot öppet mål så visst kan vi vinna denna matchen! Odds och bonusar finns på Betsmart.se.

De vinner fotbolls VM 2022 enligt oddsen

Då ska vi ta en titt på vilket lag som vinner fotbolls VM 2022. I alla fall om man får tro oddsen. Och visst är det så att vinnaren oftast finns bland de stora favoriterna.

De vinner fotbolls VM 2022 enligt oddsen

Vinnaroddsen på VM 2022

Först en titt på de senaste oddsen på vilket lag de svenska spelbolagen tror kommer att vinna VM 2022. Noterbart är att det är många lag som delar på favoritskapet och att det inte är något lag som är någon stor favorit.

Brasilien bästa odds 8,00 hos Unibet
Frankrike bästa odds 8,00 hos Betsafe
Tyskland bästa odds 10,00 hos Bet365
Spanien bästa odds 10,00 hos Bet365
England bästa odds 11,00 hos Bethard
Belgien bästa odds 13,00 hos Bethard
Argentina bästa odds 13,00 hos 10Bet
Italien bästa odds 17,00 hos Bwin
Holland bästa odds 17,00 hos Unibet
Portugal bästa odds 26,00 hos Bwin
Sverige bästa odds 151,00 hos Unibet
Oddsen uppdaterade 2021-08-23

Oddsen säger att vinnaren borde finnas bland följande fem lag: Brasilien, Frankrike, Tyskland, Spanien och England. Därefter ökar oddsen ganska fort och därmed minskar vinstchanserna.

Speltips – Frankrike vinner VM

Vilka vinner då fotbolls VM 2022? Ja, tittar man på oddsen så är de stora favoriterna just nu Brasilien och Frankrike. Det är nog även där som vinnaren finns tror vi. 8 ggr pengarna är fortfarande väldigt höga odds och vi tror att de kommer att sjunka på båda dessa lag innan VM startar. Vill man spela på dem bör man lägga oddsen långt innan turneringen startar.

Vill man bara betta på en VM vinnare 2022 så är vårt val Frankrike. De har den bästa spelartruppen av alla lag och är regerande världsmästare. De misslyckades i EM och men visade spelmässigt att de är ett av världens bästa landslag. Det bästa i vårt tycke. Sen krävs det lite flyt för att i slutändan vinna VM.

Läs mer om VM direkt på vår startsida fotbollvm2022.se.