Laguppställningar Spanien – Sverige 14/11

Här hittar ni laguppställningar på Spanien – Sverige 14/11 2021 detta är den sista och helt avgörande matchen i VM kvalet till VM 2022. Blir det Spanien eller Sverige som går direkt till VM?

Laguppställningar Spanien - Sverige 14/11

Laguppställningar Spanien – Sverige 14/11

Vi börjar naturligtvis med det viktigaste och det är Sveriges laguppställning mot Spanien den 14/11. Vika spelar i det svenska laget? Janne Andersson väljer följande startelva!

Sveriges laguppställning mot Spanien

Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Krafth, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Anfall: Kulusevski , Isak

Detta är den förväntade startelvan mot Spanien den 14 november. De spelare som skulle kunna göra anspråk om en startplats är framförallt Filip Helander men han är dessvärre skadad. Även en hel och frisk Zlatan Ibrahimovic skulle kunna gå in i laget. På det hela taget är detta vårt starkaste landslag och det är dessa spelare vi får hoppas på.

Spaniens laguppställning mot Sverige

Målvakt: Unai Simón
Försvar: Azpiliqueta, Garcia, Laporte, Alba
Mittfält: Pedri, Busquets, Koke
Anfall: Torres, Morata, Olmo

Att räkna ut Spaniens lag är inte helt enkelt då det roteras enormt mycket. Men givna spelare är framförallt målvakten Unai Simón samt Koke, Morata och Laporte. Vi gissar att Busquets och Pedri tar plats på mitten. I anfallet är det mer osäkert och här är det dagsform som avgör tror vi. Men troligtvis spelar Torres och Olmo vid sidan av Morata.

Läs mer om kvalet på vårt startsida fotbollvm2022.se

Betta på matchen

Till alla som vill betta på matchen Spanien – Sverige den 14 nov 2021 så kan man tänka sig att det kommer vara väldigt låga odds på spansk seger på hemmaplan. Att Sverige skulle vinna är en högoddsare. Vi gissar på ca 8 ggr pengarna på svensk seger. Kommer det att vara spelbart?

Jodå, det tycker vi allt. När vi mötte Spanien i EM 2021 så slutade matchen 0-0 och även om vi var totalt utspelade hade vi en boll i stolpen och en miss mot öppet mål så visst kan vi vinna denna matchen! Odds och bonusar finns på Betsmart.se.