Alla spelbolagens erbjudanden på Fotbolls VM 2022

Här listar vi alla spelbolagens erbjudanden på Fotbolls VM 2022. Ta del av förbättrade bonusar, boostade odds och vinnande speltips på VM i Qatar.

Alla spelbolagens erbjudanden på Fotbolls VM 2022 - Snabbare

Förbättrade oddsbonusar VM 2022

Här hittar ni alla förbättrade oddsbonusar som gäller endast under VM och det innebär fram till och med finalen den 18 dec 2022.

Snabbares nya oddsbonus ger upp till 1500 kr i riskfria spel på fotbolls VM. Bonusen heter “VM-Revanchen” och gäller endast på fotbolls VM 2022 fram till 18 dec. 18+. Regler och villkor gäller.

Unibet har förbättrat sin oddsbonus lagom till fotbolls VM 2022. Nu får alla nya spelare 100% upp till 500 kr. Sätt in 500 kr och spela med 1000 kr. 18+, regler och villkor gäller.

Hajper har förbättrat sin oddsbonus till VM och nu får alla nya spelare ett 1000 kr riskfritt första spel i oddsbonus. Sätt in och lägg ett spel på minst 100 kr, skulle du förlora får du insatsen tillbaks ut till 1000 kr. Regler och villkor gäller. 18+.

ComeOn har lagom till VM förbättrat sin oddbonus till nya spelare. Lägg ett singel eller kombobet på minst 500 kr till lägsta odds 1.80 och du får ett 1000 kr freebet utan något omsättningskrav.

Svenska Spel har just nu en bonus till nya spelare på 100 kr. Passa på då det inte är ofta som de har en bonus! 18+, regler och villkor gäller.

Alla spelbolagens erbjudanden på Fotbolls VM 2022 - Unibet

Erbjudanden på Fotbolls VM 2022

Några svenska spelbolag har även lite fina kampanjer under VM som kan ge lite boostade odds eller vinnande speltips på VM.

Unibet har både Unibet-dubbeln med specialodds på en utvald dubbel hos Unibet samt att de under en viss timme har tagit fram ett riktigt superodds som bara finns att spela på hos Unibet!

Hajper har en kampanj som heter VM-Hundringen. Varje dag under hela VM kommer välkända experttipparen Steven Lee Holmdahl ge exklusiva speltips hos Hajper!

Betsson har lanserat ljugarbänken med trion Pontus WernbloomTobias Hysén och Andreas Blomdahl. De ger dig dagliga speltips på VM med odds från Betsson.

ComeOn har en spännande nyhet under VM som heter oddsmiljonen. Och som namnet antyder kan man bli miljonär på betting om du sätter dina spel rätt hos denna nya kampanj hos Comeon.

Nästa stora mästerskap är fotbolls EM 2024.

✅ Vilka spelbolag har förbättrat sin oddsbonus under fotbolls VM?

Unibet, Snabbare, ComeOn, Hajper och Svenska Spel har en förbättrad bonus under VM 2022.

✅ Vilka spelbolag har någon typ av erbjudande under VM 2022?

Unibet, Hajper, Betsson och ComeOn har någon typ av erbjudande under VM. Det är bl a boostade odds och gratis speltips från riktiga experter.

1 svar på ”Alla spelbolagens erbjudanden på Fotbolls VM 2022”

Lämna en kommentar